Despre Noi Noutati Servicii Legislatie Tarife Contact
×

AUDITCONT EXAL SRL a fost infiintata in anul 2003.

Vezi acum

Tarifele

Vezi acum

Servicii

Vezi acum
Tarife

Regulament

 

Privind disciplina onorariilor indemnizatiilor si criteriile pentru restituirea cheltuielilor pentru prestatiile profesionale ale expertilor contabili autorizati si aprobarea

~ TARIFULUI PROFESIONAL ~

Conform Hotararii conferintei Nationale nr. 01/49 din 31 martie 2001, cu modificarile si completarile aprobate prin Hotararea nr. 04/52 a Conferintei Nationale

~ NORME GENERALE ~

Art.1: Tariful profesional, stabileste criteriile si modalitatile pentru determinarea si plata onorariilor, indemnizatiilor si compensatiilor cuvenite expertilor contabilei si contabililor autorizati si societatilor de profil, membri ai CECCAR inscrisi in Tabloul Corpului, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, conf. Legii nr. 186/1999, membri activi.
Tarifele si si elementele care stau la baza acestora, prevazute in prezentul Regulament sunt stabilite in moneda euro. Tarifele sunt minime.
Decontarea si plata inde,mnizatiilor si onorariilor se efectueaza in lei la cursul oficial leu/euro al BNR din ziua intocmirii documentelor de plata.

~ RESTITUIREA CHELTUIELILOR ~

Profesionistul care, pentru indeplinirea misiunii sale , se deplaseaza in afara cabinetului sau va primi o compensatie pentru restituirea cheltuielilor de calatorie si sejur.
Cheltuielile de calatorie se stabilesc pe baza costului biletului clasa I pentru mijloc de transport public sau clasa economic , pentru transport aerian sau a costului pe kilometru estimat pentru mijlocul de transport auto privat utilizat.
Cheltuielile de sejur (cazare si masa ) sunt stabilite pe baza tarifului unui hotel de trei stele; in plus, se va acorda o majorare de maxim 30% la costurile de baza, pentru restituirea unor cheltuieli accesorii.

~ INDEMNIZATII ~ 

Profesionistului contabil i se cuvin urmatoarele indemnizatii:
a) pentru absenta din cabinet in interesul clientului :
- pentru expert contabil si contabil autorizat : 4.10 E/ora sau
fractiune de ora
- pentru colaboratori 1.40 E/ora sau
fractiune de ora
b) pentru formarea de dosare si efectuarea de inregistrari: 41.20 E/ora
c) pentru punerea la dispozitie , la cererea clientului, de copii ale documentelor elaborate: 0.20 E pentru fiecare pagina format A4

~ ONORARII ~

CAPITOLUL I

PRINCIPII GENERALE .....