Despre Noi Noutati Servicii Legislatie Tarife Contact
×

AUDITCONT EXAL SRL a fost infiintata in anul 2003.

Vezi acum

Tarifele

Vezi acum

Servicii

Vezi acum
Prelucrarea datelor
Considerăm că este important să vă protejăm confidențialitatea și să fim deschiși cu privire la  modul în care utilizăm datele dumneavoastră personale.
 
Această declarație este pentru a vă înștiința asupra tipului de informații colectate de la clienți și la modul în care utilizăm aceste informații.
 
Acest lucru se aplică website-urilor deținute de către CONTAREX, și anume: www.contarex.ro
 
CONTAREX procesează și stochează date cu caracter personal în UE și este capabilă să demonstreze la orice moment conformitatea cu legile Uniunii Europene cât și cu principiile stabilite în acest document.
Toate website-urile detinuțe de către CONTAREX sunt în conformitate cu Regulamentul General de Protecție a Datelor ("GDPR"), (Regulament (EU) 2016/679), care este un act legislativ obligatoriu.
Această declarație de confidențialitate se află în responsabilitatea CONTAREX, care deține responsabilitatea generală pentru asigurarea conformității. Ofițerul de Protecție a Datelor (DPO) este responsabil pentru implementarea politicii noastre de confidențialitate, care este intrinsec legată de declarația de confidențialitate. DPO asigură conformitatea de zi cu zi și este implicat în toate problemele legate de protecția datelor personale.
 
CONTAREX va determina scopurile și metodele de procesare a datelor introduse și colectate online, fiind considerat controlor al datelor.
 
1.     Principii de protecție a datelor